Adelita trueque

Acabo de veure a les notícies un reportatge sobre Adelita Trueque, un espai d’intercanvi de llibres, música, roba, sabates i de tot el que està en bon estat. Funciona mitjançant un sistema de punts: cada persona porta el que té per a intercanviar i a cada peça se li dona una puntuació. Sumats tots aquests punts la persona es pot endur una o varies peces el valor total de les quals no pot superar el saldo de punts que ha obtingut.

El projecte va néixer a iniciativa de la Laura, una ciutadana madrilenya que va decidir dur a terme el seu somni: crear un espai on es poguéssin intercanviar totes aquelles coses que no necessitem però que encara estan en bon estat. El seu objectiu és que la gent no compri per comprar i no llenci per llençar.

Si passeu per la capital espanyola podeu visitar aquest espai d’intercanvi al Palau de Gaviria, carrer Arenal, 9, 2ª planta, Madrid. Obre de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20:30.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de RSC i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.