Fes pipí a la dutxa


Segons la ONG Brasilenya SOS Mata Atlántica, fer pipí a la dutxa representa un estalvi d’aigua de 4.000 litres per persona i any. Aquesta dada l’han calculat tenint en compte que un persona adulta va al servei quatre vegades al dia i que cada vegada que tirem la cadena fem servir 12 litres d’aigua.

Per tal de demanar a la població que estalviïn almenys 12 litres al dia, han posat en marxa una campanya que està recolzada per una divertida pàgina web on expliquen els aventatges de fer pipi a la dutxa i recorden que l’orina és en un 95% aigua i un 5% sals minerals, urea i sibstàncies diluides.

Ja ho sabeu doncs, a partir d’ara feu pipi a la dutxa. Si us animeu a unir-vos a aquesta campanya d’estalvi d’aigua, però, feu-ho al principi abans d’haver-vos rentat 😉

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medi Ambient i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.