El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/tonidalmau
Articles
Comentaris

Fa un parell de dies us explicava que dimarts vinent es presenta en un hotel de Platja d’Aro una nova versió de “Costa Brava”, la mítica cançó d’estiu que l’any 1969 van popularitzar Digno García y sus Carios. També deia que seria interpretada a ritme de d’havanera-reggae pel duet Garoina XL i que es tracta d’una iniciativa inclosa en el Centenari de la Costa Brava i promoguda per les revistes Enderrock i BonArt i pel segell discogràfic empordanès BankRobber.

La veritat és que mai havia sentit a parlar de Garoina XL i també m’estranyava que no tinguessin cap plana web. Doncs bé, des d’Enderrock em diuen textualment que es tracta d’un duet de “cartro pedra” que farà la seva única aparició pública dimarts a l’acte de presentació del cd que difondrà la revista musical en el seu número d’agost.

Qui s’amaga darrera la garoina?

De moment en el web d’Enderrock i la seva plana a Facebook mantenen obert l’interrogant i només ofereixen un parell de fotos en les quals el component masculí del duet apareix disfressat de deliciós (i un pel friqui) equinoderm, branca eriçó de mar, garoina, garota, bogamarí o, com diem a Sant Feliu, d’oriç.

Foto: Juan Miguel Morales