El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/alexbarcelo
Articles
Comentaris

Malgrat el calendari empresarial no hauria de veure’s massa influenciat per el calendari escolar o educatiu, la realitat és una altra. El país es para a l’agost i manté el ralentí el juliol i la primera quinzena de setembre. Finalment tot gira entorn d’un calendari  poc pensat per la tant reivindicada conciliació de la vida familiar i laboral. En qualsevol cas, aquells qui fem malabarismes per conciliar i combinar horaris amb parelles, avis i qualsevol parent que s’acosti per cobrir l’atenció als fills, arribem a setembre amb ganes de treballar, de tornar a les rutines i poder reemprendre la nostra activitat laboral amb certa normalitat (això si, un cop superats primers dies traumàtics, adaptacions i combinacions de malabars per quadrar extraescolars).

En qualsevol cas, aquest any a Girona, el curs comença amb una nova oferta formativa, promoguda entre el Viver d’Empreses laMaret.cat i la Universitat de Girona. A través de la Fundació Universitat de Girona aquest any oferirem el Postgrau d’Emprenedoria, dirigit a facilitar eines suficients per elaborar un pla d’empresa fiable i realitzable per a tots aquells qui tenen una idea de negoci o un pla d’empresa, però que els falta una formació bàsica en aspectes empresarials i tot allò que suposa tirar endavant un negoci o empresa. El Postgrau d’Emprenedoria, no pretén ser un màster ni una garantia de res si bé, seguint amb la filosofia del Viver d’Empreses laMaret.cat, pretén donar eines bàsiques per als emprenedors per conèixer o ampliar la base formativa mínima per tirar endavant qualsevol iniciativa. El programa formatiu serà impartit per professors de la pròpia universitat, empresaris i emprenedors, alhora que amb les sessions de xerrades i conferències, pretén complementar aquesta tasca formativa amb el relat o discussió amb l’experiència d’altres que ja han passat per aquestes etapes.

Esperem que sigui del vostre interès i que entre tots, de nou, puguem donar eines i recursos a aquells que han decidit assumir riscos per tirar endavant una idea, un somni o una necessitat.

Salut i Empenta!

Us deixem totes les vies de contacte i informació:

Web del Postgrau d’Emprenedoria

Twitter: @PEmprenedoria

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Postgrau-Emprenedoria-FUdG/328458397168556