Menú de navegació+

A l’assalt de Roma!!

Publicat el 27 abril, 2012 per a Sèries |

A+ | a-

La segona temporada de Spartacus (o tercera, segons com es miri, perquè hi ha una preqüela) s’ha tancat deixant una bona impressió. Al començament ni els productors ni els espectadors les tenien totes després de la tràgica mort de l’actor Andy Wittfield, que interpretava Spartacus. Wittfield va ser substituït per Liam McIntyre, però aquest no va ser l’únic canvi. L’actriu que donava vida a Naevia, la turmentada xicota de Crixus, també va haver de ser rellevada. Tot feia presagiar que Spartacus podia patir una davallada d’audiència, però no ha estat així. Al contrari. La sèrie, que aquest cop se centrava en la fugida endavant de Spartacus i el seu seguici, ha anat guanyant adeptes dia a dia, tot i que els primers capítols van ser un pèl decebedors. Massa plans. Fins que va arribar l’èxtasi: la caiguda del circ de Capua i el descens als inferns de l’exèrcit romà. Un capítol rodó.

A partir d’aquí Spartacus es va convertir en una muntanya russa amb persecucions entre gladiadors i romans, i lluites fratricides. Amb sang, molta més sang que la primera temporada, i menys sexe. Ja no hi ha tantes escenes de l’estil Playboy. Llàstima 🙂

Un altre punt a favor ha estat l’últim capítol, amb una acarnissada batalla entre els esclaus i els romans. Els productors, tal com ja va passar amb Batiatus, no tenen cap pudor a matar personatges principals. Tabula rasa. No passa res si desapareix l’un o l’altre. El més important no són els personatges, són les lluites!!
Spartacus ja ha renovat per una temporada més. Roma és al punt de mira dels gladiadors. De moment s’ha confirmat que apareixeran Juli Cèsar i el poderós general Marc Cras. La guerra continua! Roma espera els herois!

Autor: Marc Bataller @marcbataller

Fan de Sons of Anarchy i els clàssics dels 80 amb Stallone, Schwarzenegger i Van Damme. I, sobretot, anticahierista!!!