Menú de navegació+

Dex, ja et trobo a faltar

Publicat el 16 juliol, 2013 per a Sèries |

A+ | a-

Dexter, Showtime, serie, els bastards, Charlotte Rampling, Morgan, Debra, Michael C Hall, cinemaAcaba de començar l’última temporada de Dexter, la que suposarà la fi d’un dels personatges catòdics que més m’ha fascinat. El 23 de setembre s’emetrà l’últim capítol i Dex ens deixarà per sempre. Encara ens queden uns mesos per gaudir de l’assassí en sèrie preferit dels Estats Units, però, què voleu que us digui, ja sento una enyorança. Una buidor. Ja el trobo a faltar. Exactament el mateix que em va passar amb Tony Soprano o Jimmy McNulty (The Wire). Són uns personatges que durant anys han format part de la nostres vides i que, de cop, desapareixen. Per sort sempre ens quedarà el DVD per rememorar les seves històries o els nombrosos escrits que Els Bastards hem dedicat amb devoció a Dexter.

La vuitena temporada té dotze capítols i ningú té clar a hores d’ara com es certificarà la fi de Dexter. La seva detenció, o mort, cada cop sembla està més a prop i cada moviment que fa el condemna més. La relació amb Debra s’enverina i l’aparició de la doctora Evelyn Vogel, interpretada per la magnífica Charlotte Rampling, acostarà Dexter cap a l’abisme. La incògnita és si serà al purgatori o a l’infern. Però qui ja està als inferns és Debra, que no ha pogut pair el passatger fosc que acompanya el seu germà i que camina sense rumb. Veurem si aquest tortuós camí que segueix s’acaba girant contra el mateix Dexter.

Passi el que passi, ningú no entendria que aquest cop Dexter se’n sortís. Com deia abans, o acabarà mort o detingut. Esperem, però, que el desenllaç estigui a l’altura d’una sèrie, que tot i algunes baixades de tensió, sempre ocuparà un lloc d’honor dins del món d’Els Bastards. LLARGA VIDA A DEXTER!!!

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=mcYJhy55Jlg” /]

 

Autor: Marc Bataller @marcbataller

Fan de Sons of Anarchy i els clàssics dels 80 amb Stallone, Schwarzenegger i Van Damme. I, sobretot, anticahierista!!!