Menú de navegació+

‘Intros’ (retro)bastardes: ‘Magnum P.I.’ (1980-1988)

Publicat el 12 octubre, 2013 per a Intros bastardes |

A+ | a-

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=3CquMO3vJvo” /]

Música: Magnum P.I.  – Mike Post

Les intros de les sèries del segle XX eren més explicatives que les actuals. Magnum P.I. no n’és una excepció i amb la presentació ja coneixem alguns aspectes dels personatges,  així com el seus noms i els actors que els interpreten. Aquí veiem, és clar, en Magnum (Tom Selleck) el detectiu privat protagonista que ja ens mostra els seus magnum_castelements més característics: el Ferrari vermell, les camises hawaianes, l’aixecada de celles i el somriure captivador, a més de les estomacades que va reben dia sí dia també. L’acompanyen en Higgins, el majordom de la casa, en T.C., pilot d’helicòpter i l’inseparable Rick.

Us recordo dues anècdotes: Tom Selleck va rebutjar el paper d’Indiana Jones per poder interpretar a en Magnum, per mi un encert; i que Mike Post és el compositor de moltes bandes sonores de sèries de l’època, la majoria les comentem en aquesta secció, com per exemple L’equip A i El salt quàntic. Es van emetre de Magnum P.I. 162 capítols en 8 temporades!

En Zeus i l’Apol·lo, els dòbermans amics íntims del detectiu no apareixen en la portada de la sèrie, per això us deixo un vídeo amb una durada superior i amb alguns detalls afegits.

 

[sz-youtube url=’http://www.youtube.com/watch?v=kIi9iTsbhtg’/]

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.