Menú de navegació+

Veure Netflix a Catalunya

Publicat el 28 abril, 2014 per a Col·laboradors, Sèries |

A+ | a-

Netflix01

Ara per ara la millor plataforma per veure pel·lícules i sèries és sense cap mena de dubte Netflix. En la presentació de resultats del tercer trimestre del 2013 va anunciar que tenia 40,4 milions de subscriptors, dels quals 32,2 als Estats Units. Netflix està disponible a la pràctica totalitat dels països d’Amèrica i només a 6 d’Europa: Irlanda, Regne Unit, Dinamarca, Noruega, Suècia i Finlàndia.

La mida de Netflix li permet produir bones sèries com House of cards i Orange is the new black. Una cosa molt bona és que quan posen a disposició dels abonats una nova temporada la posen sencera. Del capítol 1 al 13. Tot.

Però Netflix no és igual a tot arreu. És molt fàcil comprovar-ho a moreflicks.com. Allà podreu comprovar com The road està disponible a Mèxic i el Canadà però no als EUA o Gran Bretanya. En canvi The hobbit està disponible només a Irlanda,  Gran Bretanya i Mèxic. L’última temporada de Breaking bad no està disponible als EUA però sí a Gran Bretanya, Mèxic, el Canadà, Irlanda…

netflix02Aquesta disparitat de catàleg és a priori un desavantatge per a la gent que paguem Netflix. Però hi ha una manera d’evitar-ho. L’única cosa que hem de fer és canviar la nostra IP per la del país que té la pel·lícula o sèrie que volem veure i ja estem al Netflix desitjat. Així doncs, podeu canviar del Netflix USA al Netflix UK o Mèxic amb un sol clic i tot pel mateix preu.

Hi ha maneres d’emmascarar l’IP de tot el nostre ordinador, el problema d’aquests sistemes és que tots, després d’un petit període de prova, tenen una petita tarifa d’uns $3 al mes. Un exemple seria hotspotshield.com.

En canvi existeix un producte totalment gratuït i que funciona per cada pestanya del nostre navegador, es tracta d’hola.org. Està disponible com a extensió de Chrome, Explorer i Firefox i com aplicació per a Android. Un cop instal·lat al vostre navegador, només haureu de seleccionar el país al qual voleu connectar-vos i obrir Netflix. Un cop allà entreu el vostre e-mail i contrasenya i ja podeu començar a veure sèries i pel·lícules de totes les plataformes Netflix.

netflix03Evidentment si no teniu compte a Netflix el primer que heu de fer és donar-vos d’alta. El primer mes és de prova i gratuït. Veureu com un cop ho proveu ja no ho deixareu. Els preus mensuals són molt competitius, per exemple £5,99 a Netflix UK, $7,99 a Netflix USA o 7,99€ a Netflix Finlàndia.

Dues últimes coses, Netflix us pot ajudar molt a millorar el vostre anglès. Netflix USA té quasi totes les pel·lícules amb subtítols en anglès i moltes també amb subtítols en castellà i portuguès. Sorprenentment moltes sèries i pel·lícules amb subtítols a la versió USA no els porten a la versió UK.

Finalment voldria comentar-vos que el catàleg no para de créixer, una web que publica les novetats de cada dia és: hatsnewonnetflix.tv

Gabriel Massana

Autor: Gabriel Massana

  • Web: