Menú de navegació+

Ray torna amb força

Publicat el 24 juliol, 2014 per a Sèries |

A+ | a-

raydins

Una de les revelacions de la temporada passada va ser la sèrie Ray Donovan, de la cadena Showtime. Era l’aparició d’un nou antiheroi, que s’ocupava de netejar la merda de les estrelles de Hollywood. Però a mesura que avançava l’argument Ray -encarnat per l’actor Liev Schreiber- es veia immers en una lluita de personalitats i egos amb el seu pare, Mickey Donovan (interpretat magníficament per John Voight) i la sèrie anava agafant un cert to dramàtic. Ara s’ha estrenat la segona temporada, que ha arrencat amb molta força i amb unes escenes brutals de Mickey Donovan en plena farra a Mèxic. No us ho perdeu!!!

raydins2Els guionistes, per tant, volen continuar explotant el filó de la relació paternofilial i aprofundir en el costat fosc de Ray -una mica com el passatger obscur Dexter-, que cada cop té més problemes amb l’FBI, el pare, els dos fills adolescents i la seva dona, que tot i que folla dos cops al dia amb Ray, no acaba d’estar contenta. Dones :))

Menció especial mereix Bunchy Donovan, el germà de Ray, que forma part de la llarga llista de nens que han estat víctimes d’abusos sexuals per part de capellans pederastes, i que des de llavors es declara anorèctic sexual. Un personatge que ja va donar molt de si en els anteriors capítols i que estic segur que continuarà explotant.

Aquesta segona temporada, per tant, la merda sembla que cobrirà cada vegada més la família Donovan. Res, però, que no puguin arreglar unes quantes hòsties ben donades i un bon bat de beisbol.

Autor: Marc Bataller @marcbataller

Fan de Sons of Anarchy i els clàssics dels 80 amb Stallone, Schwarzenegger i Van Damme. I, sobretot, anticahierista!!!