Menú de navegació+

Intros bastardes: ‘Hand of God’ (2014 – … )

Publicat el 13 desembre, 2014 per a Intros bastardes |

A+ | a-

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=mMgLpdtvzz4&feature” /]

Tema musical: An honest man – Fantastic Negrito

_1409253361Aquest any de grans sèries noves i amb unes caretes de presentació de molt nivell, destaca per sobre de totes aquesta meravella d’intro. En part gràcies a l’excel·lent cançó interpretada per Fantastic Negrito que podeu escoltar sencera al final de post. Per mi és la intro perfecta, bona música (part essencial), ritme lent, diapositives que leviten per la pantalla amb missatges que més endavant formen part de la trama. Com anuncia el títol, la part religiosa i espiritual tindrà un paper determinant en el capítol, més enllà de la part moral de l’eutanàsia o de l’honestedat de les ordes religioses, ens endinsem en camins més allunyats dels déus miraculosos per entrar en l’espiritualitat individual, en la cerca de sentit a la vida i de com la volem viure.

Aquesta sèrie d’Amazon  va estrenar el seu capítol pilot el mes d’agost, en espera de la reacció dels seus espectadors per decidir si seguien endavant amb la història. Personalment el pilot m’encanta, té tots els elements necessaris per confeccionar una sèrie potent. Per una banda, els dos protagonistes principals, Ron Perlman (Sons of anarchy, Alien 4) i Dana Delany (Desperate housewives), que interpreten unHandofGod_S1_35_101_0170.CR2 matrimoni de classe alta que està passant per un mal moment després de l’intent de suïcidi del seu fill pel fet d’haver vist la violació de la seva dona, que ha fet que quedi en coma irreversible. El pare, jutge de la ciutat, pateix un episodi d’estrès posttraumàtic que li produeix al·lucinacions i que el fa viatjar al seu costat més espiritual. Aquesta transformació l’aprofita un reverend estafador per fer l’agost. Per completar la trama, hi trobem l’alcalde, com sempre preocupat pels interessos del poble i que, casualment, coincideixen amb els de la seva butxaca; l’esposa del fill en coma, que està decidida a desconnectar-lo de l’assistència mecànica que el manté viu, i un expresidiari violent que serà l’ajudant del jutge per descobrir el cas de violació. Ja ho veieu… com passa en els pilots de la cadena Amazon farceixen en excés el capítol i ens presenten una trama que no sabem com es desenvoluparà. Cal destacar també el final del pilot, ideal per deixar-nos amb ganes de més.

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=PH-G8vBpG9o” /]

 

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.