Menú de navegació+

Els cinc de Ponent i els nous personatges de ‘Joc de trons’

Publicat el 6 juliol, 2015 per a Game of thrones, Sèries |

A+ | a-

game-of-thrones-joc-de-trons-girona-hbo-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-critica

Com bé sabeu, tot el que envolta el rodatge de Joc de trons es porta amb molt de secretisme. I més ara que la sèrie televisiva ha atrapat la ficció que descriuen els llibres de George R.R. Martin amb què es basa. Tanmateix, el càsting per a la sisena temporada (i no parlem dels figurants, que aquests dies han format llargues cues per poder participar al rodatge de Girona, un dels nous platós de la sisena temporada de la sèrie) s’està gestant i alguns dels nous personatges que estaran presents en la pròxima entrega, que es podrà veure la primavera del 2016, ja s’estan filtrant. Si fem cas al web Watchers on the wall, més frikis amb el tema fins i tot que nosaltres, ens podem fer la idea d’algunes de les trames que es veuran la temporada vinent. Bé, sense que ho hagi confirmat, però, la productora HBO, que és qui talla el bacallà.

game-of-thrones-joc-de-trons-girona-hbo-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaDestaquen un famós pirata, segurament Euron Greyjoy: amo i senyor dels mars, astut, despietat; és l’oncle de Theon i Asha Greyjoy i tindrà un gran paper en la sisena temporada. Un pare, possiblement Randyll Tarly: un dels cèlebres guerrers de Ponent. Té entre 50 i 60 anys, és molt sever, disciplinat i intimidatori. Mana amb disciplina marcial tant en el camp de batalla com a casa seva. Una mare, de 50 anys, dolça, grassoneta i adorable. Una germana, jove, amable i amistosa. Un germà, Dickon? En aquest cas, també d’uns 20 anys, lluitador formidable, gran caçador i el fill predilecte del seu pare. Un home religiós, el septó Meribal: exsoldat que ha trobat un nou camí en la religió i es dedica a servir com a sacerdot per als pobres de les zones rurals. També, entre altres personatges que podrien aparèixer, s’especula amb el d’una actriu que viatja en una companyia de teatre, d’uns 40 anys, divertida, carismàtica i que li agrada beure rom. Una sacerdotessa, bella, intensa i magnètica que podria ser una nova Melissandre. Com que també es diu que hi haurà flashbacks, es parla que es necessitaran tres nens d’entre 10 i 12 anys que podrien encaixar amb la descripció de Brandon (l’oncle), Ned i Benjen Stark. Apareixerien només en una ocasió. Precisament, un dels aspirants al càsting gironí que s’ha fet aquests dies a la capital del Nord del regne ens va comentar que en una conversa robada va sentir a un dels organitzadors que s’està preparant un càsting a través d’una agència especialitzada per trobar un nen d’aquesta edat. Voluntaris?

Els directors: els cinc de Ponent

La llista dels directors sí que s’ha fet pública i sí que la confirmada HBO. O sigui, va a missa. I déu n’hi do amb la tria dels cinc de Ponent. Tres són veterans de la sèrie d’HBO i dos són nouvinguts. I una vegada més cadascun rodarà dos episodis.

game-of-thrones-joc-de-trons-girona-hbo-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-critica

Jack Bender

L’encarregat d’obrir l’esperada sisena temporada és Jeremy Podeswa (episodis 1 i 2), veterà realitzador del Tudor i Boardwalk empire, que repeteix per segona vegada consecutiva. Li prendrà el relleu Daniel Sackheim (3 i 4), un nou a Joc de trons però que arriba amb els crèdits d’haver dirigit capítols d’Expedient X, House i The Americans. Entre els fitxatges estel·lars apareix el nom de Jack Bender (5 i 6), ni més ni menys que firmant de 38 episodis de Lost, a més de sèries més recents, com ara Under the dome, The last ship i Alcatraz. Mark Mylod (7 i 8) és un veterà il·lustre en sèries com ara Shameless i Entourage, que repeteix havent dirigit el tercer i quart episodi de la cinquena temporada, High Sparrow i Sons of the Harpy. Finalment, clourà la temporada Miguel Sapochnik (9 i 10), director que ha entrat a formar part dels autors de culte de la sèrie després de dirigir aquest any l’espectacular Hardhome, episodi amb mitja hora de batalla entre Jon Snow, els salvatges i els caminants blancs.

Vol dir això que acabarem amb acció? Ja hi podem comptar i nosaltres que ja comencen a descomptar dies del calendari. Va, que només queden poc menys de 300 dies per gaudir de la propera i gironina temporada!

Autor: Jordi Camps

Els Bastards m'acusen de Cahierista. Però jo només combrego amb un Déu, Cronenberg, i a una religió, la Nova Carn