Menú de navegació+

Rihanna, nou vídeo musical de Megaforce

Publicat el 10 juliol, 2015 per a General |

A+ | a-

bitch-better-have-my-money-rihanna-megaforce-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaLa Rihanna ha tornat a embolicar la troca en plena calor canicular estival que està tocant de ple a Europa, amb temperatures de fins a 40 graus. No ens ho mereixem.

El nou vídeo musical es diu Bitch better have my money sí, de la seva més que famos hit─ i ha estat dirigit per Megaforce, l’empresa audiovisual francesa que fa temps que segueixo amb fervor religiós.

Bitch better have my money ja ha rebentat les xarxes amb comentaris de tota mena aquest 2 de juliol. El seu visionat ─espectacular─ no ha deixat indiferent a ningú. Des que fa glamurosa la violència, al fet que explota els racons més extrems de la set pels diners i la mort, els comentaris s’han anat amuntegant. El grafisme virulent, evident i obvi, farà que se li tanquin les portes a passar-lo en horari infantil o en cadenes musicals de les grans corporacions televisives, sinó és en horari nocturn, tot i que a internet tant se li’n fot, ja que el podem veure per Vevo.

bitch-better-have-my-money-rihanna-megaforce-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaI és que la Rihanna ja sabia el que es feia quan va demanar els serveis dels gavatxos de Megaforce. D’acord, havien fet el més que potable vídeo musical per la Madonna, Give me all your luvin’, però estic segur que coneixia la proposta, sobretot a partir de les joies que havien filmat per altres grups musicals. Uns quants exemples:

1) Brodinky, I can’t help myself : Voleu sang? , aquí en teniu a tonelades.

2) Is tropical, dancing anymore: Sexe virtual d’amagat? Cap problema.

bitch-better-have-my-money-rihanna-megaforce-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-critica3) Yeah yeah yeah, sacrilege: Un dels millors vídeos musicals del 2013, com ja us vaig anunciar als Bastards. Adulteri després d’un casament poc convencional en una comunitat religiosa  white trash al sud dels Estats Units.

4) Goose, can’t stop me now: I zombis apareixent de les entranyes d’una muntanya a ritme musical frenètic? Aquí us els presenta Megaforce, donant una lliçó als creadors de The walking dead.

Què més? Que aquests francesos saben el que es fan. No deixeu de veure el seu magnífic anunci de Baileys, el de Giff Gaff sobre Halloween o el de les pastilles per al rentavaixelles de Finish, aquest últim amb uns 40 segons de pura orfebreria fílmica.

I gairebé se m’oblidava. Al vídeo de la Rihanna apareix en Mads Mikkelsen. A què espereu a fer-hi una ullada ara mateix?

 

Autor: Víctor Gonzàlez

Professor i formador pedagògic en llengües i noves tecnologies per a escoles internacionals. Crític de cinema a @elsbastards