Menú de navegació+

Son Goku fa de pagès

Publicat el 31 juliol, 2015 per a General |

A+ | a-

boladracdinsDesprés de divuit anys, per fi han arribat les noves aventures de Bola de Drac i Son Goku. El 5 de juliol es va estrenar al Japó Bola de Drac Súper, la seqüela de Bola de Drac Z, que se situa sis mesos després de la mort del monstre Boo –els productors han decidit saltar Bola de Drac GT, que va crear força confusió entre els milions de seguidors de Goku i companyia. El mestre Akira Toriyama es torna a posar darrere d’aquest projecte, que tindrà cent capítols. Un cop vist el pilot, hem fet una regressió a la infància i a aquella magnífica sèrie que va marcar tota una generació i la immensa majoria de bastards. Ara Goku no té cap enemic a la vista i ha de fer de pagès per guanyar-se la vida (mare meva, com ens hem de veure!). Per sort, aquesta desgràcia només dura uns quants minuts perquè a l’horitzó ja apareix el nou malvat, Beerus, que destrueix tots els planetes per on passa i que s’albira com el gran contrincant de Goku. Beerus, també conegut com el déu de la destrucció, ja va aparèixer a la pel·lícula Bola de Drac Z: la batalla dels Déus (2013).

Però el millor d’aquest episodi, i segur que de tota la sèrie en general, és reviure el passat. Veure com torna a aparèixer el gran Follet Tortuga, que vol comprar pel·lícules pornogràfiques; les entremaliadures de Goten i Trunks; la irrupció estel·lar del gran Satan; els fastigosaments enamorats Son Gohan i Videl; la fugaç aparició de Satanàs Cor Petit… Tot quadra. Només faltava en Krilin. L’estètica d’aquest primer capítol també recorda bastant la d’un videojoc amb una musiqueta en japonès que se’t fica de seguida al cap.

Veurem si Goku i companyia aconsegueixen enganxar els adolescents d’ara com ho van fer els anys vuitanta i noranta. De moment, la sèrie està en japonès i es poden trobar subtítols a la xarxa i confiem que d’aquí poc temps TV3 l’emeti per al gran públic.

[sz-youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=QinoGlZP_V4″ /]

 

Autor: Marc Bataller @marcbataller

Fan de Sons of Anarchy i els clàssics dels 80 amb Stallone, Schwarzenegger i Van Damme. I, sobretot, anticahierista!!!