Menú de navegació+

‘Blindspot’ pixa alt, molt alt

Publicat el 23 octubre, 2015 per a Sèries |

A+ | a-

blindspot-axn-nbc-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaLa cadena NBC acaba d’estrenar una de les seves grans apostes per aquesta tardor: Blindspot. I vist el pilot, que signa Greg Berlanti (The flash), la sèrie pixa alt, molt alt. En els propers episodis, però, haurem de comprovar si Blindspot acaba pujant fins a les altures i entra en el podi de les millors sèries de l’any ─per cert, Narcos, sense cap mena de dubte, ocuparà el primer lloc en les meves votacions─ o si es converteix en un vol rasant i baixet. Estic gairebé convençut que l’inclourem en la primera classificació.

Però per què em mullo d’aquesta manera? Doncs perquè el pilot em sembla atractiu, entretingut, molt ben travat i enigmàtic. La crítica ha comparat Blindspot amb The blacklist, també de l’NBC, i això, segons aquests opinadors, li resta mèrit. Però, com que un servidor no ha vist The blacklist, és verge en aquest àmbit i, per tant, puntua el pilot de Blindspot amb un 9 sobre 10.

blindspot-axn-nbc-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaTota la trama gira al voltant d’una jove misteriosa (interpretada per una convincent  Jaime Alexander) que apareix completament nua dins d’una bossa a Times Square i que té tot el cos ple de tatuatges. La misteriosa dona té amnèsia, però resulta que cadascun dels tatuatges és una pista per resoldre un crim. Porta tatuat al cos el nom de l’agent de l’FBI, Kurt Weller (Sullivan Stapleton), que s’encarregarà de les investigació. Qui és aquesta jove? Quin és el seu passat? Qui l’ha tatuat i per què? Aquestes i moltes altres preguntes s’han d’anar revelant a Blindspot. La incògnita és saber fins a quin punt els guionistes podran estirar el xiclet dels casos dels tatuatges i no cansar el personal. Espero que no caiguin en l’ensopiment i aquest 9 sobre 10 es mantingui durant tota la primera temporada. Si és així, segur que tindrà el meu vot quan Els Bastards repassem les millors sèries de l’any.

P.D. Per cert a qui li interessi, Blindspot es pot veure cada dilluns per AXN

[sz-youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qJrhkk8bYjA” /]

 

Autor: Marc Bataller @marcbataller

Fan de Sons of Anarchy i els clàssics dels 80 amb Stallone, Schwarzenegger i Van Damme. I, sobretot, anticahierista!!!