Menú de navegació+

El principe de Bel-Air (1990 – 1996)

Publicat el 12 desembre, 2015 per a Intros bastardes |

A+ | a-

Segur que molts recordeu aquest rap! Encara que hi ha diferents versions, més curtes i amb més ritme, us he posat la més llarga perquè també és la que explica tota la història inicial de la sèrie. D’aquesta manera s’estalvien de fer flashbacks i d’explicar-ho durant el capítol. Ens presenten al personatge principal, interpretat per Will Smith, i ja ens fem la idea de la personalitat del cregut Princep de Bel-Air.

La sèrie es va estrenar a l’estat espanyol per Antena 3 i va aconseguir un gran èxit a la dècada dels noranta. S’emetia diàriament a les dues de la tarda i, sobretot a l’estiu, congregava a la majoria dels joves davant el televisor. És d’aquelles sèries que s’han anant reposant eternament per els múltiples canals de la TDT i que ara, amenaça, en tornar en una versió modernitzada.

Tot i ser, encara avui en dia, la sèrie interpretada íntegrament per actors afro-americans amb més audiència als EEUU, no es va estalviar rebre moltes critiques pel format barruer, amb pocs valors humans i amb poca educació tradicional. El fet de presentar com a guanyador de totes les històries al gandul i fatxenda de Will Smith (el personatge) va provocar un allau de detractors, sobretot dins els mateixos afro-americans.

Encara que segur que el més recordeu són els balls d’en Carlton Banks, l’hereu de la família, al ritme de Tom Jones o fent de stripper amb música de Michael Jackson. També us el deixo perquè en gaudiu, una vegada més.

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.