Menú de navegació+

The X-Files (1993 – … )

Publicat el 20 febrer, 2016 per a Intros bastardes |

A+ | a-

Música: Mark Snow – The X-Files Theme

La desena temporada de The X-Files ha comportat un gran rebombori entre els seguidors de la sèrie per saber com aniria i alhora una tranquil·litat inusual quan es parla de remakes, reboots o altres maneres d’anomenar la represa d’un producte exitós. Normalment, per desgràcia, les noves versions acaben fracassant perquè no agrada als nous consumidors i, encara menys, als fans més nostàlgics. The X-Files, sota la batuta encara del seu creador Chris Carter,  ha aconseguit fer el que semblava impossible, continuar la sèrie original sense fer gaires canvis, només els obligats pel pas del temps. Els dos mulder-scullyprotagonistes s’han fet grans, tenen més limitacions físiques, tot i que mantenen (i augmenten) la sensualitat, i s’han adaptat als avenços tecnològics. També han evolucionat i són crítics amb les seves actuacions i percepcions passades, i ho expressen amb l’humor que permet la distància i la maduresa. L’essència de la sèrie no ha canviat, ni tampoc la intro, que manté la hipnòtica música de Mark Snow, així com les frases amb missatges paranormals i les imatges antigues dels protagonistes (Gillian Anderson i David Duchovny). Pels que no hagin vist mai The X-Files a la careta de presentació tenen la informació necessària per esbrinar quina temàtica té; investigacions per part de l’FBI sobre afers extraterrestres, enigmes inexplicables i una idea clara: la veritat és allà fora.

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.