Menú de navegació+

Lucky man (2016 – … )

Publicat el 2 abril, 2016 per a Intros bastardes |

A+ | a-

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v= yj7z3P3bydQ” /]

Música: Lucky man themeCorinne Bailey Rae

Stan Lee ha passat dels noranta anys i sembla un vailet quan s’il·lusiona amb projectes nous. El seu últim treball és Lucky man, una sèrie de televisió que és capaç de compartir dos elements essencials per fer un bon producte: el segell britànic de prestigi i l’acció dels superherois creats per Stan Lee (com és habitual apareix al primer capítol, fugaçment i, aquesta vegada, s’interpreta a ell mateix). El protagonista és el detectiu Harry Clayton, un pobre home que està a punt de perdre tot el que li importa a la vida: la família i la feina. Sense entendre per què la sort li somriu, es desperta amb un braçalet posat que té un gran poder i, com bé sabeu, un gran poder implica una gran responsabilitat. La sort necessita alimentar-se de desgràcia, com ja creia el protagonista d’Unbreakable, de M. Night Shyamalan, i tot per mantenir l’equilibri de l’univers. Per tant, ser en Lucky man no ha d’anar lligat necessàriament a ser feliç.

lucky-man-stan-lee-marvel-intro-bastarda-els-bastardsLa intro de la sèrie és espectacular, començant per la cançó de Corinne Bailey Rae, passant pel disseny com si es tractés de les vinyetes d’un còmic i per les imatges explicatives de l’acció, sobretot fent èmfasi a la ciutat de Londres i a les ètnies que la conformen, des d’irlandesos fins a xinesos.

Voldria aprofitar l’avinentesa per aturar-me uns moments a repassar els actors i actrius de Lucky man, només perquè veieu com han aprofitat les grans estrelles de la televisió britànica actual. Segur que algunes de les sèries que us anomenaré les coneixeu, i si no és així ja sabeu què heu de fer: James Nesbitt (The missing, Jekyll), Steven Mackintosh (Inside men, From there to here, Luther, What remains), Eve Best (The honourable woman, The shadow line), Sienna Guillory (Luther, Fortitude), Stephen Hagan (The cut, Injustice), Darren Boyd (Case sensitive, The guilty, Fortitude).

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.