Menú de navegació+

Charlie’s angels (1976 – 1981)

Publicat el 25 juny, 2016 per a Intros bastardes |

A+ | a-

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Q4lxGclqmp0″ /]

Aquesta és la introducció de Los ángeles de Charlie de la primera temporada i hi apareixen les tres actrius més recordades de la sèrie, tot i que algunes no van ser les que més capítols van interpretar. Ja se sap que si ets el primer sempre és més fàcil que siguis el més recordat, com li va passar a Farrah Fawcett, que només va protagonitzar 29 dels 110 capítols i sempre serà l’àngel de Charlie més famós. També, com solia passar a l’època de poca competència televisiva, la sèrie va ser de les més vistes al seu moment, i per això la música de la capçalera és recordada per tota una generació.

Charlie-s-Angels-charlies-angels-tv-10003332-799-564L’intro segueix la normativa habitual de l’època que ja hem pogut comprovar a La dona biònica i que també aprofitaria El Equipo A. Un narrador ens fa saber els antecedents i sabem l’argument a cada capítol, d’aquesta manera sabem l’origen de les nostres heroïnes a cada capítol. Les imatges que acompanyen l’explicació ens ajuden a conèixer les potencialitats dels àngels, sabem quina domina la lluita cos a cos, la destresa amb les armes o quina té més potencial físic. En l’explicació també podem veure com estan infravalorades laboralment fins que en Charlie, un home amb diners i ganes de repartir el bé per tot el món, les contracta perquè siguin investigadores privades. En Charlie no surt a escena, no li veurem mai la cara. L’enllaç entre les àngels i el seu mecenes és en Bosley, un home senzill que té com a grans virtuts la discreció i la sensatesa. Entre imatges reals es van intercalant siluetes de les protagonistes, al més pur estil James Bond, que donava i encara dóna molt de joc quan es barregen acció, armes i dones.

Com veureu a l’intro final, temporades més tard, hi ha un canvi d’actrius, de fet només Jaclyn Smith es va mantenir fins al final dins del trio protagonista, i per explicar aquest canvi el narrador hi afegeix el lloc de procedència, per poder també obrir les fronteres als espectadors nord-americans i que se sentin més a prop de les detectius, se les fan més seves si hi tenen afinitat d’origen. Això passa a les majories de pel·lícules quan veiem que en un grup intenten reflectir-hi l’heterogeneïtat de la societat.

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=EkgJHhrVSdo” /]

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.