Menú de navegació+

‘La La Land’, porno gratis, Amazon

Publicat el 5 abril, 2017 per a Sèries |

A+ | a-

Algunes de les paraules més buscades als cercadors d’internet els últims mesos són les que apareixen al títol de l’article. Segurament per això hi heu clicat a sobre i heu entrat a veure de què cony parla aquest bastard avui. La vostra imaginació us ha portat a pensar en alguna cosa, que no us demanaré, i heu fet el que jo volia, clicar i donar visites a un article que, segurament, amb el títol real no hauria atret la vostra atenció: Hand of God es mereix una oportunitat.

Potser us sentiu enganyats, potser penseu que ja n’heu llegit prou, potser teniu raó, l’única cosa que vull és donar visibilitat, de la manera que sigui, a una gran sèrie de televisió, produïda per Amazon, i que, per fer-ho més amè i ràpid, procediré a anomenar les raons per les quals Hand of God mereix que la veieu.

  • Fantastic Negrito: no només la cançó de la intro és espectacular, tota la banda sonora, de diversos intèrprets i estils diferents, són protagonistes de la història.
  • La història: corrupció policial i política, assassinats, violència, sexe, big dates, racisme, Déu.
  • Déu: l’ús de la religió com a forma de poder i de control, la utilització del nom de Déu en va fins que aquest es comunica amb el jutge Harris.
  • Jutge Harris: personatge principal de la sèrie, interpretat pel sempre solvent Ron Perlman, creu que es comunica amb Déu i li demana que salvi la vida del seu fill, en coma durant la primera temporada. A la segona, el jutge ha de demostrar la seva innocència en un cas d’assassinat mentre continua perillant la seva salut mental i el seu matrimoni.
  • Matrimoni: dues dones té el jutge Harris, la de sempre és l’esplèndida Crystal (Dana Delany) i la més nova, l’espectacular Tessie (Emayatzi Corinaldi).
  • Emayatzi Corinaldi: actriu hipersensual que hem vist a The Invitation, i que marca el ritme com un metròman, a la primera temporada tenia un gran protagonisme perquè la corrupció era l’eix vertebrador, en canvi en aquesta segona ha perdut visibilitat perquè la trama va dirigida a la seguretat global i a situacions més domèstiques com la política local.
  • Política local: l’alcalde Bobo continua amb el seu afany de poder, però ara troba un entrebanc que no s’esperava, el relleu generacional. Tant des de dins a casa seva, amb el fill que comença a demanar pas de valent, com des de fora, amb el moviment juvenil de la raça negra a Boston.

Doncs ja ho veieu, Hand of God es mereix una oportunitat i –n’estic segur– si deixeu de banda aquestes pseudosèries sobre superherois de pacotilla, tindreu temps lliure per gaudir-ne. Va, noies i nois! Sigueu valents i que Déu us ajudi!

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=PH-G8vBpG9o” /]

 

Autor: Jep Soler

L'home de pes dels Bastards. Nyerro. Tot depen.