El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

L'embruix d'en Llach

Bones,

Avui ha vingut a casa la cunyada anglesa. Com que fa unes setmanes que li vaig comprar a la dona (que si, que era per ella !!) una ampolla de l’Embruix de la bodega del cantant de Porrera, l’hem oberta. Segurament no calia encara, √©s del 2006 i una mica m√©s de temps no li hagu√®s anat malament. De totes maneres us donar√© la meva opini√≥, la de la meva dona i cunyada est√† influenciada pel seu fanatisme a favor d’en Llach i pensentque √©s molt bo. Jo no √©s que pensi el contrari, aix√≤ no!!!.

Vi de color cirera intens, al nas amb tons de fruita del bosc, pot ser cuir?, en boca trobo la fusta ajustada, fresc, de cost mitjà i la fruita més fluixa que al nas. En resum vi agradable. Crec que en el preu (que em corretgeixi en Carles) es fa pagar la marca (uns 18?).

Sort que me’l puc baixar per l’e-mule!! Ah! qu√® no? Cordons de cantants!!!

Miquel Fuentes.