El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Abadal 3.9 2006

La finca del celler Masies d’Aviny√≥, situat a Santa Maria d’Horta d’Aviny√≥, al Bages (DO Pla de Bages), compr√®n diversos pol√≠gons i parcel¬∑les, i es en el pol√≠gon 3, parcel¬∑la 9, on es troben les vinyes mes velles de Cabernet Sauvignon i Syrah, amb les que s’elabora l’Abadal 3.9.

Vi de finca que expressa a la perfecci√≥ les caracter√≠stiques del “terroir” del Bages: pedra calc√†ria sobre argila roja, tot envoltat de boscos que donen al vi mineralitat i una molt bona expressi√≥ d’aromes bals√†mics.

Envellit durant 12 mesos en botes de roure franc√®s (70%) i americ√† (30%), l’Abadal 3.9 es un vi de color cirera intens amb vora teula. Ofereix aromes de fruita vermella amb notes bals√†miques de regal√®ssia i menta, fons de vainilla i tabac. A la boca es presenta ampli i potent, amb tanins polits i un llarg post-gust amb records de cacau.

Magnífic reserva que te molt ben merescuts els 91 punts Parker atorgats aquest passat mes de juny, i que us recomanem tastar i gaudir-ne.