El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Els propers 19 i 20 de novembre, Terra Remota obra les seves portes i convida el públic a conèixer el celler amb una visita guiada pels seus propietaris.

15/11/11. Conèixer un celler a través d’una visita guiada per la propietat és un privilegi. Ningú com qui ha ideat un projecte pot transmetre la passió que l’ha dut a fer-lo realitat. A Terra Remota, en Marc i l’Emma Bournazeau ho fan cada any, amb la celebració de les Jornades de Portes Obertes, una oportunitat única a l’abast de qui vulgui apropar-se a aquest preciós racó de l’Alt Empordà.

En aquesta ocasió, les Jornades de Portes Obertes de Terra Remota es celebraran el proper cap de setmana, dissabte 19 i diumenge 20 de novembre; dos dies en els quals en Marc i l’Emma Bournazeau guiaran personalment els seus convidats a través de les vinyes i el celler, i comentaran els vins que elaboren. Terra Remota ofereix a més a més la possibilitat de quedar-se a dinar al mateix celler, i una temptadora promoció de compra per als assistents (per la compra de 3 ampolles de vi, Terra Remota regala la de menor import).

Un dels incentius d’aquesta edició de les Jornades és la presentació en primícia de la nova anyada 2009 del seu vi Camino, un negre que, des que se’n va elaborar la primera anyada (que va ser la 2006 i va sortir al mercat el 2008) ha generat entusiasme de crítica i públic. Serà l’ocasió per a una primera presa de contacte amb el públic, ja que Camino 2009 encara trigarà un temps a presentar-se oficialment.