El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Seguir cada nova anyada d’un gran vi com √©s el Clos Adrien del Celler Terra Remota √©s una de les feines que m√©s agrada a tot aficionat al tast de vins.

Picant l’ullet cap al Roine, amb la seva proposta diferent dins la DO Empord√†,¬†com √©s la d’apostar per vins on la Syrah √©s la protagonista, Clos Adrien 2008 es presenta novament elegant√≠ssim.¬†Roig picota de capa mitja-alta i amb voraviu violeta fosc, sorpren per uns aromes molt florals (violetes) ¬†i de fruita vermella, lleuger cacau i torrats tot plegat amb un fons de terra humida¬†i records de cendres. Respecte l’anyada 2006 que vam tastar fa un temps,¬†la difer√®ncia m√©s¬†destacable d’aquesta anyada √©s aquest nas tan floral que ens ofereix. Segurament¬†l’evoluci√≥ en ampolla la matisar√†, deixant pas a d’altres aromes que guanyaran terreny i li donaran m√©s profunditat i maduresa. De tota manera, tot i que la seva guarda durant un parell d’anys pot ser interessant, √©s ara mateix un vi molt agradable i llest ja per al seu consum.

Un vi a seguir i que us captivarà als que el descobriu per la seva floralitat i elegància.