El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Ara que venen festes i segurament tindrem alguns (o molts) dinars familiars, √©s bon moment per anar pensant en maridar els plats d’aquests √†pats.

Una bona opci√≥ √©s pensar en els nostres escumosos, i no nom√©s a l’hora de les postres com encara hi ha massa costum de fer. La riquesa i varietat dels nostres caves permeten tenir-los en compte per acompanyar una gran varietat de plats i propostes.

Un dels caves que us volem proposar √©s el Mestres Visol Reserva particular 2006. Un cava brut nature de les tradicionals varietats de macabeu, xarel¬∑lo i parellada que recull la selecci√≥ del millor del Celler Mestres, un celler familiar de Sant Sadurn√≠ d’Anoia amb m√©s 600 anys d’hist√≤ria !

Groc palla en copa amb alguns reflexes verdosos, amb les seves fines i elegants bombolles aporta la frescor i lleugera acidesa del cava tradicional amb tocs de fina rebosteria provinents de la seva estada en b√≥ta (de 3 a 6 mesos) i dels seus 3 anys de rep√≤s en ampolla. Un tipus de plat que pensem li escau d’all√≤ m√©s √©s un arr√≤s de peix o marisc. La seva riquesa de c√≠trics i pastisseria complementa perfectament sense emmascarar la subtilesa d’un llam√†ntol o d’un rap. Tamb√© una pasta fresca amb clo√Įsses, o fins i tot un foie poden ser idees interessants. Evidentment, prendre’l tot sol, √©s tamb√© un plaer a tenir en compte per tastar com es mereix aquest bon cava.

Bona feina Mestres !