El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Si sou dels que us agrada gaudir del vi fins i tot quan no en beveu, annotant-ne totes les seves caracter√≠stiques, afegint comentaris, valoracions, fotos,… i tot el que us vingui de gust, una¬†divertida manera de fer-ho √©s amb la llibreta Moleskine dedicada al m√≥n del vi (Moleskine Passion Wine Journal).

 [youtube]aVRynM8jvmg[/youtube]

Amb les seves pàgines estructurades en forma de fitxa de cata, us permetrà tenir un quadern de camp per més tard rellegir les vostres sensacions i potser publicar-les al vostre blog, facebook o twitter. També podeu descarregar-vos des del seu lloc web més plantilles per imprimir-vos-les i enganxar-les-hi o, fins i tot, dissenyar-vos-les vosaltres mateixos.

Què us sembla ? Un bon regal de Tió / Reis, no ?