El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

La complexitat i la mineralitat caracter√≠stica de la majoria dels vins del Priorat no t√© perqu√® estar renyida amb la frescor. Un bon exemple √©s el Loidana 2007 del Celler Marco Abella (Porrera, Priorat), un vi que, conservant tota¬†l’√†nima del Priorat i dels excel¬∑lents vins del celler, ofereix una opci√≥ m√©s lleugera i fresca al paladar.

De color cirera i ribet rub√≠, amb ll√†grima densa i¬†√†gil en copa, l’aroma de la garnatxa d’aquest vi us enamorar√†. Molta fruita vermella, gerds i¬†maduixes, combinada amb records de xocolata amb llet i llaminadura. De pas lleuger i fresc en boca, rod√≥, sense arestes i amb una lleugera dol√ßor, despr√©s de cada glop us demanareu¬†omplir novament la copa.

Un vi ideal per maridar-lo amb carns blanques, arrossos i rissottos i¬† tamb√© amb un bon magret d’√†nec. Un bon Priorat per gaudir-lo i augmentar el plaer dels vostres √†pats !¬† Molt recomanable.