El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Arrels del Vi 2012

Arrels del Vi celebra la seva V edició els dies 26 i 27 de maig de 2012, recolzada per l’enorme èxit de públic (més de 3.000 visitants en la seva darrera edició) i per la gran acceptació per part dels professionals del sector durant les quatre primeres edicions. Arrels del Vi suposa una oportunitat única de tastar en un sol espai els millors vins de la D.O. Empordà i de comprar a preu de celler veritables joies de la vinicultura empordanesa, de vegades difícils d’aconseguir en distribució tradicional.

En cadascuna de les edicions d’Arrels del Vi, un jurat compost per experts del món del vi trien, en un tast a cegues, els millors vins presents en la fira. En el tast participen al voltant d’uns 20 sommeliers dirigits per Rafel Sabadí del Restaurant El Roser2, i competeixen més de 50 referències. 

El resultat d’aquest any ha estat :

Millor Negre:
Masia Carreras 2007 del Celler Martí Fabra

Millor Blanc:
Blanc dels Aspres 2009 del Celler Vinyes dels Aspres

Millor Dolç:
Torre de Capmany Gran Reserva del Celler Pere Guardiola