El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, juntament amb el cuiner arbucienc Raül Cuadras impulsen a Arbúcies el primer celler-restaurant de Catalunya on el 100% dels vins que s’ofereixen són catalans. L’han batejat amb el nom de Mams, espai gastroanímic. És un restaurant de tapes combinat amb un celler i que també té un espai dedicat al menjar per emportar. La resta de socis són la Irene Forts i en Carles Planchart , membre de l’staff tècnic del primer equip del Barça.

Rafel Faixedas explica que la idea sorgeix de trobar a faltar al seu poble, a Arbúcies, un lloc com el que han muntat: ‘és un espai en el que a nosaltres ens agradaria anar a passar una bona estona, amb tapes i vins del país, i que, a més, sigui un lloc proper, dinàmic i modern’, assegura Faixedas.

El Mams, a més, té la particularitat que és l’únic celler restaurant de Catalunya on el 100% dels vins que ofereix són catalans. ‘L’oferta de vins inclou totes les denominacions d’origen catalanes i intentem que hi hagi els vins més representatius de cada denominació’, explica Rafel Faixedas, que afegeix: ‘volem donar a conèixer i difondre els vins d’arreu del país, potenciar el vi d’aquí i que el benefici es quedi aquí. Ens agrada donar valor al producte local i de proximitat’. Precisament per posar en relleu aquest apartat s’organitzaran periòdicament tastos de vins al celler.

Un bon lloc on tastar vins. Els Envinats ja hi hem estat. No us ho perdeu ! Vins catalans i menjar de qualitat. Què més es pot demanar !