El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Més enllà de la situació econòmica que estem vivint, de les banderes que onegen i de les Ítaques a què volem arribar, hi ha coses que són més importants i que, a Catalunya, cada any tenim el seny de posar al davant de tot.

Iniciatives com les de Can Sixte Alzina de Celrà i el Celler de Can Sais de la DO Empordà fan que La Marató de TV3, enguany centrada en aconseguir la lluita contra el càncer, esdevingui cada any un èxit.

 

 

 

 

 

 

Des d’Envinats us demanem que participeu en el Tast Solidari del dissabte 22 de desembre a les 11:30h a Can Sixte Alzina, a Celrà, Ctra. de Juià, 55. És un tast obert a tothom i el preu és l’aportació voluntària que vulgui fer cadascú dels assistents. Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a la Fundació de la Marató.

Us hi esperem ! Val la pena !

(aquí podeu descarregar-vos el cartell)