El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Els Envinats us proposem un nou tast social.  Aquest cop el tast és dedicat a la DO Terra Alta, els vins de la qual aquest passat 2012 han estat dels més premiats arreu. Els mateixos enòlegs i/o viticultors de cadascun dels cellers participants ens presentaran els seus vins i les particularitats del sól i paisatge de les seves finques. Després del tast, també farem un sopar al mateix restaurant per tots aquells que volgueu continuar parlant de vins.

Els vins que tastarem serán :

Com a convidat : AV Bodeguers de Vilamaniscle de la DO Empòrdà. Podrem tastar les seves garnatxes tocades per la tramuntana :

  • Nereus Garnatxa
  • Suneus Blanc

El dia del tast serà el Divendres 24 de maig a les 20:30h al Restaurant-Vinacoteca La Fundició de Girona. El tast de vins té un cost de 18€ per persona i, si us quedeu a sopar, heu d’afegir-hi 18€ addicionals. (El menú serà de 2 plats + postres).

Com ja sabeu, les places són limitades (només 40) i us demanem que confirmeu el més aviat possible la vostra assistència (abans del dia 18 de maig) enviant un correu a [email protected] indicant també si us quedareu a sopar.

Us esperem !

Mireu que bé ens ho hem passat als anteriors Envinats&amics !!

Envinats i amics – Tast de garnatxes i carinyenes de l’Empordà (Fotos)
Envinats i amics – Tast de Priorat i Montsant (Fotos)
Envinats a Celler Martín Faixó
Envinats i amics – Empordà (Fotos)

Â