Raó de Ser, de Fer i d’Escriure…

Francesc Xavier Gómez i Miró Madrid, 5 de Novembre de 2010

Enginyer Industrial, MBA per ESADE i l’Universitat d’Illinois i graduat en Alta Direcció per l’IESE, Conseller Delegat i Director General de diverses empreses Industrials. Guardonat amb diversos premis Nacionals i Internacionals.

“Retornar a la societat el que la societat et dóna és interaccionar altruísticament per millorar l’entorn de forma continuada i és el motor de la proposta de col·laboració acceptada amb el blog d’El Punt per part de l’articulista”

Segur que alguna vegada heu pensat en la fortuna que tenim en aquesta vida. Família, amics, treball, hobbies, habitatge, bon menjar, vacances, temps lliure, projectes de futur, desenvolupament, ajuda als demés, diners, festes… També ens lamentem de la manca de sort quan les coses no ens van bé o l’entorn ens posa traves. Afortunadament, la nostra vida és variable i al llarg del temps ens dóna oportunitats que aprofitem o deixem escapar. L’actitud que es desenvolupi en l’adaptació a l’entorn és bàsic i confereix sentit de justícia interna a l’individu. I aquesta actitud, enquadrada per un marc d’actuació d’interacció positiu i de recompensa personal, permet avançar amb més força a la societat.

La societat m’ha donat oportunitats. M’ha permès formar-me. M’ha permès gaudir de plaers inimaginables des de fa uns anys. M’ha permès conèixer altres cultures, a molta gent, a accedir als vertiginosos desenvolupaments tecnològics, a participar de magnífics projectes, de ser espectador actiu del seu propi desenvolupament. He vist temps de millores espectaculars i com regressàvem en alguns temes, alguns més vitals que d’altres. I m’ha permès interaccionar amb diferents cultures.

La societat m’ha permès formar una família. M’ha permès estimar als amics. M’ha permès lluitar per uns valors i unes creences que cimenten les meves accions. He intentat ajudar a molta gent, així com m’he beneficiat de l’ajuda de molts de vosaltres. He necessitat sentir-me partícip dels projectes on m’he involucrat, tot i l’endogàmia i egocentrisme que tots presentem, en major o menor mesura.

Només per aquestes simples raons i per alimentar el meu esperit col·lectiu, vull compartir amb vosaltres alguns coneixements i vivències que potser us puguin interessar. Molts d’ells en l’entorn de la vida professional i amb els coneixements que la formació i l’experiència m’han aportat, en el món de l’empresa, en el món econòmic, d’interacció política i en relació a la meva vida com pare de família, arrelat a Girona i compartint una de les meves passions com és la meva relació amb món de l’esport.

Francesc X. Gómez Miró,

Casat, pare de tres fills, afincat a Sant Julià de Ramis. Catòlic, ha viscut a la Xina, Estats Units, Anglaterra i diverses ciutats de l’Estat Espanyol. Actual Director General de Quilosa, dedica el seu temps a la gestió de l’empresa entre Madrid i Wroclaw (Polònia). La seva carrera professional l’ha portat a diverses empreses multinacionals i familiars en càrrecs de màxima responsabilitat directiva, entre les que destaca Derbi, Comexi, SP Systems, Lear i Figueras. La resta del seu temps la dedica al ciclisme en ruta.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.