El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Encentem campanyes al Facebook, recollim signatures, fem vaga de fam, però no deixem que Fede i César ens abandonin!

Si tants i tants catalans han obert els ulls, si les enquestes mostren un creixement sostingut del sobiranisme, si cada vegada som m√©s els que tenim clar que l’√ļnic futur possible √©s una Rep√ļblica Catalana integrada a Europa, √©s gr√†cies a la feina de patriotes aut√®ntics com en Federico Jim√©nez Losantos, C√©sar Vidal, Albert Boadella i tants altres, que amb la seva feina constants i sense descans han creat dia rere dia nous independentistes a casa nostra.

Ara resulta que a final de temporada els fan fora de la COPE. Qu√® s’han cregut els bisbes? Ens quedarem de bra√ßos plegats? Ja vam perdre un altre element valu√≥s per la causa quan Rodr√≠guez Ibarra va deixar la pol√≠tica. √Čs cert que encara queden gent disposada a agafar el relleu, com en Pedrojota (el titular d’El Mundo “Catalu√Īa se declara independiente de Espa√Īa en materia de ense√Īanza” √©s sublim, brillant), el retornat Mayor Oreja (““es importante que no haya ningun basco o catal√°n que no sepa hablar espa√Īol”, magn√≠fic!) o el nostrat Alejo (“una ense√Īanza que proscribe la lengua com√ļn, el castellano, es un disparate“, genial!).

Ja vam dir fa quatre anys que el pa√≠s no es pot permetre desaprofitar aquests valors tan fonamentals per aconseguir la nostra plenitud nacional. Cal passar a l’acci√≥ i fer quelcom per tal que la veu d’aquests prohoms que s√≥n Federico i C√©sar no s’allunyin de les ones. De fet, ja que la Neus Bonet no se’n surt amb els matins de Catalunya R√†dio, potser podr√≠em destinar-los-hi aquest segment de la programaci√≥. Els beneficis per a la causa serien incommensurables.