El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Encentem campanyes al Facebook, recollim signatures, fem vaga de fam, però no deixem que Fede i César ens abandonin!

Si tants i tants catalans han obert els ulls, si les enquestes mostren un creixement sostingut del sobiranisme, si cada vegada som més els que tenim clar que l’únic futur possible és una República Catalana integrada a Europa, és gràcies a la feina de patriotes autèntics com en Federico Jiménez Losantos, César Vidal, Albert Boadella i tants altres, que amb la seva feina constants i sense descans han creat dia rere dia nous independentistes a casa nostra.

Ara resulta que a final de temporada els fan fora de la COPE. Què s’han cregut els bisbes? Ens quedarem de braços plegats? Ja vam perdre un altre element valuós per la causa quan Rodríguez Ibarra va deixar la política. És cert que encara queden gent disposada a agafar el relleu, com en Pedrojota (el titular d’El Mundo “Cataluña se declara independiente de España en materia de enseñanza” és sublim, brillant), el retornat Mayor Oreja (““es importante que no haya ningun basco o catalán que no sepa hablar español”, magnífic!) o el nostrat Alejo (“una enseñanza que proscribe la lengua común, el castellano, es un disparate“, genial!).

Ja vam dir fa quatre anys que el país no es pot permetre desaprofitar aquests valors tan fonamentals per aconseguir la nostra plenitud nacional. Cal passar a l’acció i fer quelcom per tal que la veu d’aquests prohoms que són Federico i César no s’allunyin de les ones. De fet, ja que la Neus Bonet no se’n surt amb els matins de Catalunya Ràdio, potser podríem destinar-los-hi aquest segment de la programació. Els beneficis per a la causa serien incommensurables.