El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Si jo fos Joan Laporta, faria una roda de premsa i declararia oficialment que, en vistes als preus exagerats del mercat futbolístic, el F.C.Barcelona ha decidit no fitxar cap jugador, ja que té el millor equip del món, i és l’equip a batre a Europa.
Si jo fos Joan Laporta, pujaria al primer equip tres jugadors del filial, quelcom que al Barça sempre li ha donat bons resultats (Iniesta, Messi, Valdes, Xavi, Puyol, etcètera).
Si jo fos Joan Laporta, anunciaria que els 40 milions d’euros previstos per fitxatges els destinaria a millorar i potenciar les escoles escampades arreu del món: la Masia de Catalunya, el FCB Juniors Luján de Argentina, les cinc FCBEscoles de Mèxic, i la FCBEscola El Caire d’Egipte.
Si jo fos Joan Laporta faria tot plegat per deixar clar que el Barça aposta per la cantera i per això és el millor club del món.