El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Temps era temps, un poble perdut del Maresme va dir: “Volem ser”.
Va venir CiU i va dir-li: “Serem a dins d’Espanya, que ens estimarà i acceptarà la nostra identitat. Hem de tenir paciència i fer molta pedagogia. De mica en mica anirem arrencant concessions i beneficis”. Va venir el PSC amb ICV i va dir-li: “Serem part d’una Espanya federal en la qual conviuran en armonia i respecte tots els pobles d’Espanya. Hem de tenir paciència, tot arribarà. Potser no en aquesta vida, però n’hi ha d’altres”. Va venir ERC i va dir-li: “Serem. En un futur serem. Hem d’anar construint estructures d’estat i de mica en mica, en aquest segle o en el proper, serem”. Va venir Espanya i va dir-li: “Voler ser no cap en la Constitució”.
I el poble perdut del Maresme va dir: “Sabeu què? Igual votem…”