El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Elogi de TV3

S√≥c molt cr√≠tic amb TV3 i Catalunya R√†dio, sobretot quan el seu marc de refer√®ncia no √©s el nacional sin√≥ l’espanyol. En s√≥c molt cr√≠tic perqu√® sento aquests mitjans com a propis i vull que siguin la televisi√≥ i la r√†dio nacional de Catalunya, de veritat, m√©s enll√† de l’esl√≤gan buit de contingut.

Tot i amb aix√≤, crec que tamb√© n’hem de parlar quan es fan b√© les coses. Ahir dimarts 27 vaig gaudir d’un excel¬∑lent documental del 60 Minuts al 33 sobre l’Stasi de l’Alemanya Democr√†tica, i vaig empalmar amb la docus√®rie sobre les presons catalanes, molt mesurat, sense dramatismes ni sensibleries. Dos programes magn√≠fics que em van fer anar al llit amb un bon sabor de boca, perqu√® hi ha espais capdavanters que em fan enorgullir dels mitjans p√ļblics d’aquest pa√≠s.

Seguiré criticant les polítiques de desmantellament i desnacionalització de TV3 i Catalunya Ràdio, però també ho diré alt i clar quan es facin bé les coses, com ahir a la nit.