El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Un esport?

El Real Madrid parla de greuges comparatius perquè no li han concedit la suspensió del partit que ha de jugar demà a Tenerife. Lorenzo Sanz i Fabio Capello van ser el que més van cridar quan es va suspendre l’Sporting-Betis perquè els de Sevilla deien que no tenien prous jugadors i ara han volgut fer el mateix. No els hi ha sortir bé i ara es fan els màrtirs. És divertit veure al Madrid fer-se la víctima, però es lamentable que la que deien que era la lliga de les estrelles s’hagi acabat convertint en la lliga dels embolics. Ni Ronaldo, ni Mijatovic, ni Alfonso, ni Guardiola, ni Raúl, ni res. Els protagonistes estan éssent Lendoiro, Ruiz de Lopera, Gil y Gil, la Lliga de Futbol Professional, la federació, les cadenes de televisió, els comitès disciplinaris, la grip, la diarrea… Els presidents dels clubs han demostrat, amb honroses excepcions, tenir poques idees, però des que els hi va aribar la riuada de milions de les televisions, les han acabat de perdre. El futbol professional és, cada dia més, un espectacle i cada cop menys un esport, encara que es continuin donant punts i fent classificacions.
(Article publicat a El Punt el 29 de març del 1997)