El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

A patir!

Tinc molt clar que el Real Madrid guanyarà el Porto i jugarà els quarts de final de la lliga de campions. Però fins al 10 de desembre, a patir. El millor equip d’Europa, el conjunt que tothom a la capital tenia clar que guanyaria de carrer la copa d’Europa, depèn d’ell per continuar endavant i només ha de guanyar el darrer partit, a casa, però no ha de deixar de mirar de reüll un modest equip de Noruega. Recorden aquell No volveré a reirme de los males ajenos amb què el diari Marca va celebrar el 0-4 del Barça amb el Dínamo de Kíev? Doncs ahir esperava un titular semblant després del 2-0 del Rosenborg, però no. Els únics mals aliens dels que no es pot fer burla deuen ser els del Madrid. Doncs no. El conjunt blanc ja no és el que més punts ha guanyat, ni el que més milions ha aconseguit, ni el que més gols ha marcat, ni el que menys n’ha encaixat. El Borussia, el Manchester, el Dínamo, el Bayern ja són a quarts de final. El Madrid no. Ja sé que el Barça fa setmanes que va ser eliminat, però això és una altra història. Ara cal disfrutar dels mals dels altres. Com ha de ser.
(Article publicat a El Punt el 29 de novembre del 1997)