El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Amor-2

Louis van Gaal la va fer grossa amb les seves lamentables declaracions sobre Guillermo Amor, però hi ha hagut reaccions encara més penoses. Que Aznar es vulgui posar al costat d’Amor a l’hora de fer-se la foto amb la selecció, que els sub-21 li dediquin el títol europeu i que els periodistes que estaven a la concentració de la selecció li facin un passadís d’honor mentre l’ovacionen, és passar-se. A veure si ara resultarà que és la primera vegada que un entrenador no vol un jugador en el seu equip. A veure si serà culpa de Van Gaal la sentència Bosman i ara resulta que no hi ha ningú que vulgui estrangers a la lliga espanyola. És normal que els jugadors de la selecció espanyola se solidaritzin amb Amor i Clemente continuï la seva croada contra els estrangers -els que no pot nacionalitzar, Pizzi no compta. Evidentment, si algun dels internacionals fitxés per algun equip estranger, no prendria el lloc de treball a algun futbolista nadiu. Evidentment, quan Clemente deixi la selecció, algun dia ho farà, no fitxarà cap estranger per al seu equip. Evidentment.
(Article publicat a El Punt el 6 de juny del 1998)