El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Positius

No hi ha aturador. Un jutge va esvalotar el Tour. A Itàlia pregunten als futbolistes què es prenen abans dels partits. A Alemanya condemnen els metges de l’antiga RDA per haver dopat nedadores. A Espanya, quan encara estan obertes les ferides del Tour, el príncep De Mérode esvalota el galliner i es carrega tot l’esport espanyol. Només falta que algun atleta important doni positiu a Budapest. Sembla que tots els esportistes es dopen. Tots, segur que no. Alguns, sí. En tot cas, si els esportistes donen positiu en els controls, és perquè els passen, no perquè siguin la part més bruta de la nostra societat. Algú s’atreveix a posar la mà al foc pels polítics, escriptors, músics, actors, militars, policies, capellans, periodistes, empresaris, advocats, jutges i estudiants en general, i dir que, si passesin controls amb les mateixes condicions que els esportistes, no n’hi hauria cap que donés positiu? Saben que entre els productes que contenen substàncies dopants hi ha el Frenadol, el Calmante Vitaminado, l’Okal, el Bisolvón, el Desenfriol, el Rhinospray, el Ventolín, el Vicks i la Fórmula 44?
(Article publicat a El Punt el 22 d’agost del 1998)