El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Espectacular?

Tothom ha de vendre el seu producte, però a TV3 i el Canal 33 es van passar quan van estar tota la nit del dimecres repetint que la jornada de la lliga de campions havia estat espectacular. Espectacular? Després d’haver vist el Bayern-Barça? Després del resum del 0-0 de l’Athletic-Juventus? Segur que els del Real Madrid hi estaven d’acord, després del 6-1 a l’Sturm Graz. L’argument de la presumpta espectacularitat eren els 34 gols que s’havien marcat. Bonica xifra, que repartida entre 12 partits es queda en 2,8 gols per partit. Però resulta que 15 gols es van fer entre dos partits -el del Madrid i el del Manchester-. Per tant, en els 10 partits restants es van fer 19 gols, amb una mitjana d’1,9 gols per partit. I en aquests 10 partits, vuit equips van ser incapaços de fer un gol -entre ells el Barça, la Juventus, l’Ajax, l’Athletic i el Benfica-. Espectacular? Ara mateix, els quarts de final de la lliga de campions els jugarien l’Olympiakos, el Rosenborg, el Real Madrid, l’Spartak de Moscou, el Manchester, l’Arsenal, el Lens i el Kaiserslautern. Espectacular? Que s’ho facin mirar.
(Article publicat a El Punt el 24 d’octubre del 1998)