El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Rugbi

La selecció espanyola jugarà la quarta edició de la copa del món de rugbi que es disputarà a finals del 1999. És el primer cop que ho aconsegueix, però el que hauria d’haver estat una gran alegria per al rugbi en particular i per a l’esport espanyol en general, sembla que s’ha convertit en una desgràcia. El motiu, el 85-3 que Espanya va encaixar contra Escòcia en el darrer partit de la fase de classificació. I és clar, com que sembla que a l’esport espanyol totes li ponen i que només hi ha lloc per a victòries, triomfs i gestes espectaculars, hi ha qui no accepta que un equip espanyol pugui rebre pallisses així. Al diari El País van arribar a escriure que la classificació s’havia obtingut «a un preu intolerable per a un esport espanyol que acaba de guanyar el Masters de tennis o que ha perdut, només per mala sort, el mundial de ral·lis». Només els falta demanar que Espanya renunciï a la copa del món. Doncs, cap problema, que ho faci, i que hi deixi anar Catalunya en el seu lloc. Seria un primer pas, igual que ho és ara el d’Espanya, i ja se sap que en els primers passos sempre hi ha garrotades.
(Article publicat a El Punt el 12 de desembre del 1998)