El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Cinc minuts

Ens diuen que si vols estar informat en tot moment del que passa en el món has de sintonitzar Catalunya Informació. Vint-i-quatre hores al dia d’informació. Ens diuen que ara ja no cal esperar a les hores en punt. I tant! Ara només s’ha d’esperar cada mitja hora. Si es tracta d’esports, que és el cas que ens ocupa, s’ha d’esperar que faltin cinc minuts per a les hores en punt o els dos quarts. Com dimecres passat amb el partit del FC Barcelona en la copa Korac de bàsquet. El partit va acabar cap a les deu i deu de la nit, però el resultat no el van dir fins a l’hora de que tocava: cada mitja hora. Tant costa donar un flaix de 10 segons entre notícia i notícia enllaunada? És tan complicat anar donant les variacions en el marcador en un matx de futbol, com el de l’Espanyol de dimecres? I no s’hi val a dir que Catalunya Ràdio ho emetia en directe. Que volen que fem zàping radiofònic? I si no ho està fent Catalunya Ràdio, com va passar dissabte a la tarda amb les semifinals de la copa d’handbol? Ja està bé que existeixi Catalunya Informació, però que no ens venguin coses que no són.
(Article publicat a El Punt el 20 de febrer del 1999)