El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Increïble

Després de setmanes de tenir mala consciència per, una vegada més, haver desitjat primer i celebrat després l’eliminació del Real Madrid a la lliga de campions, Sergi Albert em va donar dimecres la recepta que cura tots els mals. Díaz Vega va xiular el Manchester-Juventus de dimecres passat i, com va dir el comentarista arbitral de TV3, ho va poder fer perquè ja no hi havia equips espanyols en competició. Ja sabia jo que no podia ser dolent desitjar una derrota del Real Madrid. Cal potenciar els àrbitres espanyols, com Díaz Vega, que tantes tardes de diversió ens ha donat, i no impedir la seva progressió perquè un equip com el Real Madrid continua en competició. Àrbitres al poder! Ja que hi som posats, caldria que l’equip de comentaristes de TV3 fes un cop d’ull al diccionari per evitar que les retransmissions siguin tan increïbles com la de dimecres. Tot és increïble: els gols, les aturades, les passades, les faltes, les errades. No hi ha més adjectius per utilitzar? La paraula «increïble» va camí de ser un tòpic tan clàssic en el món de la pilota com l’expressió «el futbol és així».
(Article publicat a El Punt el 10 d’abril del 1999)