El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

En el mundial de Reus només hi ha hagut una cosa pitjor que el nivell d’alguns àrbitres i equips: les narracions que Tomás -«Aquí no ha pasado nada»- Fraga ha fet per Televisió Espanyola dels partits de la selecció espanyola. La retransmissió de la semifinal contra Portugal va ser absolutament impresentable. El perjudici arbitral contra Espanya, que va existir, no justifica de cap manera la baixesa dels seus comentaris respecte els dos àrbitres. Per ell, no existia la possibilitat d’un error. Tot el que feien era voluntari. I si fos així, calia estar-se dues hores amb proclames apocalíptiques? No discuteixo els seus coneixements tècnics, tàctics o de reglament, però sí el to del seu discurs. Si es volen denunciar persecucions o complots es pot fer d’una manera més elegant que no cridant cada vegada que hi ha una final d’un mundial o un europeu. Perquè, finals apart, existeix l’hoquei per Televisió Espanyola?
(Article publicat a El Punt el 13 de juny del 1999)