El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Televisió Espanyola té una manera molt subtil de carregar-se les retransmissions esportives en català: posar-hi els comentaristes menys, com ho diria… Bé, els que els hagin escoltat les retransmissions de la Setmana Catalana de ciclisme que es disputa aquests dies ja m’entenen. Sergi Valdivieso no deu conèixer les virtuts del silenci, parla per parlar i martiritza tothom, els primers els seus companys Joan Carles Garcia i Miquel Àngel Iglesias, amb comentaris que insulten la intel·ligència dels espectadors. No sap mai què està passant a la cursa i usa tots els tòpics del ciclisme per mirar de tapar les seves mancances. Avui acaba la Setmana. És el darrer dia per escoltar Valdivieso. No s’ho perdin. Des dels temps d’Antolín García i Emilio Tamargo que no se sentien tantes barbaritats per televisió en una cursa ciclista.
(Article publicat a El Punt el 24 de març del 2000)