El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Principis

Diuen que la política fa estranys companys de llit. I el futbol regira les idees i els principis. Com els d’un company, que fa tres anys que proclama que l’avorreix el futbol que fa el seu equip -el Barça, no cal dir-ho-, que hi ha alguna cosa més que els resultats i que el que cal és disfrutar veient jugar la pilota. I quan arriba l’Eurocopa, aquest company, que a les competicions de seleccions sempre va a favor d’Itàlia hi continua fidel tot i els lamentables espectacles que l’squadra azzurra fa partit rere partit. I quan arriba la culminació del catenaccio contra Holanda xala d’allò més. Amb quina cara exigirà a partir d’ara que el seu equip, de club, faci bon futbol?
(Article publicat a El Punt l’1 de juliol del 2000)