El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Eleccions

No sóc soci del Barça i, per tant, no puc votar a les eleccions. De fet, m’és igual qui en sigui el president a partir del dia 24. Els tres candidats fan propostes bones i dolentes, tenen gent en els seus equips que desperten confiança i altres que són de molt mal fiar. Tots fan servir la història del Barça a la seva conveniència, recordant només el que els convé i reinterpretant el que no els quadra amb el seu discurs. Que facin el que vulguin. Que el soci vagi a votar i que decideixi. No volien un Barça plural, democràtic i lliure? Ja el tenen. O no? Encara falta una setmana per a les votacions i ja es parla de mocions de censura. Que hi ha algú que no acceptarà els resultats?
(Article publicat a El Punt el 15 de juliol del 2000)