El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Figo

La fugida de Figo al Real Madrid fa mal però no ens hauria d’estranyar amb els antecedents del portuguès, que va arribar al Barça perquè havia firmat amb dos equips italians alhora. Que encara hi ha algú que pensa que hi ha lloc per als colors i els sentiments en el futbol professional? Avui són aquí fent petonets a uns colors i demà en un altre lloc fent el mateix. I això val per a tots, per als qui marxen i per als qui fitxes. A Madrid tenen Figo però es queden sense Redondo, que, diu, volia continuar. Els jugadors ja no decideixen. Els contractes ja no serveixen de res. Els reis són els intermediaris, que viuen de les comissions. I si el mercat no es mou, ells no guanyen. El futbol és seu.
(Article publicat a El Punt el 29 de juliol del 2000)