El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Fins a final d’any

La setmana vinent es disputaran els campionats del món de ciclisme en ruta. L’altra, els de pista. Al desembre hi haurà la final de la Copa Davis. Avui mateix hi ha curses del mundial de motos. Carlos Sainz encara pot ser campió del món de ral·lis i De la Rosa pot puntuar en alguna de les dues curses que queden de la Fórmula 1. Fixeu-vos quants èxits pot tenir l’esport espanyol abans que no acabi l’any. I ells plorant pel que no han guanyat a Sydney. Recordeu el que diuen i escriuen ara per comparar-ho amb el que diran i escriuran si les coses els van bé. Ara, que si no es guanyen medalles en ciclisme, es perd la Copa Davis i algun animaló es fica en el camí de Sainz….
(Article publicat a El Punt el 7 d’octubre del 2000)