El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Josep Lluís Núñez no està diposat que la gent s’oblidi d’ell. Darrerament parla molt i dóna lliçons a tothom sobre el que ha de fer i com ho ha de fer. Normal en un home que ha acumulat l’experiència que ha acumulat ell. El que ja no és tan normal és que un home tan visceral vulgui donar lliçons de bones maneres a la gent i que, parlant de la rebuda que els aficionats del Camp Nou van fer a Figo digui que no és bo estar ressentit. Quina barra! Sembla que Núñez ja ha oblidat les seves darreres setmanes a la presidència del Barça, quan va fer tota una exhibició del ressentiment que tenia acumulat contra la Generalitat, l’Ajuntament, els veïns de les Corts, Johan Cruyff, opositors, exjugadors, mitjans de comunicació,… Aquell tots contra mi no era ressentiment?
(Article publicat a El Punt el 28 d’octubre del 2000)